Hava Durumu

Aziz Yıldırım için hapis talebi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'ün karşılıklı darp ve hakaret soruşturması tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım için hapis talebi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'ün karşılıklı darp ve hakaret soruşturması tamamlandı.

Milliyet'te yer alan haberine göre; Savcılık hazırladığı iddianamede Aziz Yıldırım'ın 'kasten yaralamak' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapsini istedi. Savcılık ayrıca Yıldırım'ın 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un 18/1 maddesince seyirden yasaklanmasını da talep etti.

İddianamede Işık Eyigüngör'ün de 'kasten yaralamaya teşebbüs' suçundan cezalandırılması istendi. İddianame mahkemeye gönderildi.

Aziz Yıldırım ve Işık Eyigüngör uzlaşmayı kabul etmemişti. Eğer yargılama sonunda mahkeme, iddianamede talep edilen şekilde ceza verirse Aziz Yıldırım aldığı cezanın infazından itibaren bir yıl boyunca maçları ve antremanları izleyemeyecek, spor alanlarına da giremeyecek...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.