Hava Durumu

Baba gibi baba Abdou Traore!

Yeşil Beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu sahaya giren küçük taraftarı polisten önce yakaladı ve formasını hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baba gibi baba Abdou Traore!

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Bursaspor'un Adana Demirspor'u 2-1 yenerken, maçın ardından Yeşil Beyazlıların saha içinde yaptığı kutlamaya sürpriz bir taraftar katıldı. Saha içindeki coşkuya ortak olmak isteyen küçük bir taraftar, polis ve özel güvenlik ekiplerini atlatarak yeşil zemine atladı ve orta sahaya doğru koşmaya başladı.

Polisin çocuğu kovaladığını gö-ren Traore, emniyet güçlerinden önce çocuğu yakalayıp sarıldı. Gülümseten anların yaşandığı sahada Traore, küçük taraftara üze-rindeki formayı hediye etti. Traore daha sonra küçük taraftarı kucağında tribüne kadar götürerek ailesine teslim etti.
Maçtan sonra Bursa Haki-miyet'in sorularını yanıtlayan Traore, formasını hediye ettiği küçük taraftara bir "baba" gibi yaklaştığını söyledi. Traore, "Maçtan sonra sahanın içine giren ufak bir çocuktu. Maça da bizim için gelmişti. Bize destek olmak istemiş. Benim için bir babalık anıydı. Ben bir babayım ve o an içimdeki baba ortaya çıktı. Onu korumak istedim. Ayrıca bir forma istediği için sahaya girmişti. Ben de ona formamı verdim" dedi. Başarılı futbolcu ayrıca Adana Demirspor karşısında oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını ve BB Erzurumspor'u da yenmek istediklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.