Hava Durumu

Baba golcü Papiss CISSE

Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın 'Baba golcü' adaylarından ilki ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baba golcü Papiss CISSE

Yeşil Beyazlılar Çin'in SD Luneng Takımı'nda forma giyen Papiss Cisse'yi renkle-rine katmak için girişimlere başladı. Çin kulübüyle 2018 Aralık ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Cisse için girişimlerini sürdüren Bursaspor yaptığı teklifin sonuçlanmasını bekliyor. 33 yaşındaki Papiss Cisse, ülkesi Senegal'in As Douanes, Fransa'nın Metz, Cherbourg, Chateauroux, Almanya'nın Freiburg ve İngiltere'nin Newcastle kulüplerinde oynadıktan sonra 2016-17 sezonunda Çin'in yolu-nu tuttu. Kariyerinde 243 maça çıkan Cisse'nin toplam 101 golü bulunuyor. Papis Cisse Senegal Milli Takım formasını da 15 kez giydi.

Aybaba'dan takıma sert uyarı

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Afyon kampında oynanan hazırlık maçlarında sergilenen futboldan memnun kalmaması üzerine dün takıma izin vermedi ve Yeşil Beyazlılar akşam tek çalışma yaptı.
Antrenman öncesi oyuncularıyla konuşan Aybaba oyuncuların dikkatini çekti. Aybaba, "Savunmada bazı şeyleri yanlış yapıyoruz. Çalışıyoruz ama daha iyi yere geleceğimize daha kötü oynuyoruz. Gençlerin daha çok çalışması lazım. Derdi olan söylesin. Yardımcı olmak için her şeyi yaparız. Allah'tan son iki maçtır galip geliyoruz. Yoksa sıkıntılar daha büyük olurdu. Burası bir fırsat, değerlendirin şu şansları" ifadelerini kullandı.
Antrenmana eşi doğum yapan William Ekong ile sol dizi şişen Çağatay Yılmaz katılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.