Hava Durumu

Baba oğul elektrik akımına kapıldılar!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Ayhan Usta (42) ile oğlu Baki Can Usta (16), çatı katına çekmek istedikleri demir borunun yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baba oğul elektrik akımına kapıldılar!

Olay dün Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Çınar Caddesi'nde meydana geldi. 2 katlı evde kiracı olarak oturan Ayhan Usta, binada tadilat yapan ev sahibine yardım etmek istedi. Ayhan Usta, oğlu Baki Can Usta ile birlikte çatı katına çıktı. Baba ve oğlu, iple bağlanan boruyu çatıya doğru çekmek istedi. Ancak boru, evin önünden geçen yüksek gerilim hattına değdi.



Ayhan Usta ile oğlu elektrik akımına kapıldı. Baki Can Usta'nın elektrik çarpması sonucu kıyafeti tutuştu. Gence, binada yaşayanlar müdahale etti.

Yaralanan baba ve oğlu, gelen ambulansla Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavilerinin ardından da Ayhan Usta Yalova'da bir hastaneye, olayın yaşandığı gün doğum günü olduğu öğrenilen Baki Can Usta ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı. Polis soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.