Hava Durumu

Babadan akıl almaz iddia...Kızım çıplak olarak...

Kızının velayetini isteyen babadan şoke eden suçlama

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babadan akıl almaz iddia...Kızım çıplak olarak...

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre; Almanya'da tanışan Tolga Barlas ile Katrin Axt, 2006 yılında birlikte yaşamaya başladı. Bu ilişkiden 2007 yılında Lia, 2012 yılında da Kaan adını verdikleri çocukları doğdu.

2011'de Türkiye'de yaşamaya karar veren çift, Kocaeli'nde evlendi. Çiftin kızları okula başladı. Türkiye'ye alışamayan genç kadın, ilkokulun yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklarını alıp Almanya'ya gitti. Eşinin dönmemesi üzerine Almanya'ya giden Barlas, eşini ikna edip Kocaeli'ne döndü.

Katrin'in ısrarla Almanya'ya dönme isteğini reddeden Barlas, eşinin tek başına ülkesine dönmesine razı oldu. Avukatı Ahmet Başçı aracılığıyla eşine boşanma davası açan Barlas, çocuklarının kaçırılma ihtimaline karşılık yurtdışına çıkış yasağı konulmasını, velâyetlerinin de kendisine verilmesini istedi.

'DAVETE ÇIPLAK KATILMIŞLAR'

Dilekçesinde eşini suçlayan Barlas, kızının Almanya'da kaldığı sürede Türk toplumun örf ve adetlerine uygun olmayan olaylara şahit olduğunu öne sürdü. Barlas, Almanya'daki barbekü partisine davetlilerin çıplak katıldığını, kızının da çıplak olarak bu partiye anneanesi, dedesi ve annesiyle katıldığını iddia etti. Eşinin Türklere karşı ırkçı tavır takındığını öne süren Barlas, "Çocuklarımın yerleşik meskeni Türkiye'dir. Eşim isterse istediği zaman çocuklarını görebilir" dedi.

'EŞİM ŞİDDET UYGULADI'

Alman hükümeti aracılığıyla harekete geçen Katrin Axt ise çocuklarının kaçırıldığı iddiasıyla Türkiye Adalet Bakanlığı'na suç duyurusunda bulundu. Axt, Uluslararası Lahey Sözleşmesi doğrultusunda çocuklarının iadelerini istedi. Eşinin çocuklarına babalık yapmadığını, tehdit yoluyla kendisini Almanya'ya gönderdiğini ileri süren Katrin Axt, eşi Barlas'ın sabıkalı olduğunu da belirtti. Katrin Axt, eşinden şiddet gördüğünü ve Türklere karşı ırkçı tavır takındığı iddialarının ise yalan olduğunu anlattı. Çiftin davası sürüyor...

NÜDİST NEDİR?

Nüdizm veya Natürizm, kişilerin utanmadan sosyal olarak çıplak bir şekilde bir arada ve doğayla bütünleşmiş olarak bulunma halidir. Seksüel bir anlam yüklenmeyen nüdizmi yaşayanlara nüdist deniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.