Hava Durumu

Babasını önce öldürdü sonra başında ağladı

Kayseri'de işsiz, 17 yaşındaki N.K.S., sürekli olarak kendisini dövdüğünü öne sürdüğü tesbih satan babası, 51 yaşındaki Alim Sağır'ı tabancayla öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2014 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Babasını önce öldürdü sonra başında ağladı
Cinayet, merkez Melikgazi İlçesi Gesi Bahçeli Mahallesi'nde geçen perşembe günü saat 16.00 sıralarında işlendi. Evli ve 1 çocuk babası Alim Sağır, kent merkezindeki tesbih sattığı işyerinden ayrılarak, Bahçeli Mahallesi'ndeki bağ evine gitti.

Eve daha önce giderek saklandığı öne sürülen N.K.S., bir kişiden 2 bin TL'ye aldığı 7.65 çapındaki tabancayla babasını 4 el ateş ederek öldürdü. N.K.S. daha sonra tabancayı yakındaki sulama göletine attı. N.K.S., hiç bir şey olmamış gibi Melikgazi İlçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde oturan aile fertlerinin yanına döndü.

Alim Sağır'ın ortadan kaybolması üzerine eşi Melek, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Polis, ve yakınları tarafından aranan Alim Sağır'ın cesedi, jandarma tarafından bağ evinde bulundu. Kalp krizi geçirdiği sanılan Alim Sağır'ın için kimliğini belirlemek üzere yakınları bağ evine getirildi. İddiaya göre, N.K.S., öldürdüğü babasının cesedinin başında ağladı.

Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Alim Sağır'ın cesedi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu. Otopside Sağır'ın sağ koltuk altında birbirine yakın 4 siyah nokta görüldü. Çekilen röntgen filminde Alim Sağır'ın koltuk altından giren ve göğsüne isabet eden kurşunlarla öldürüldüğü ortaya çıktı. 

OĞLU, İTİRAF ETTİ

Alim Sağır'ın öldürüldüğü ortaya çıkınca jandarma ekipleri, kapsamlı araştırma başlattı. Jandarma, babanın, oğlunu sürekli dövdüğüne dair bilgilere ulaşınca sorguya alınan N.K.S. cinayeti itiraf etti. Babası Alim Sağır'ın kendisini sürekli dövdüğünü, onu öldürmek için tanımadığı birinden tabanca aldığını öne süren N.K.S, sorgusunun tamamlanmasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.