Hava Durumu

Bacary Sagna Bursaspor'dan süre istedi

34 yaşındaki krampon 3 milyon Euro talep etti, Bursaspor şartları zorlayarak 1.5 milyon Euro'ya bonusları da ekledi. Paul Le Guen vatandaşının ikna olması için yeniden devreye girecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bacary Sagna Bursaspor'dan süre istedi

Bursaspor Romanya'da resmi teklifi yaptı. Yıldız krampon 'Düşünmem için zaman verin' dedi

ARADA CİDDİ FARK VAR

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in ısrarla istediği ve bizzat telefonla görüşerek resmi teklif yaptığı Bacary Sagna Yeşil Beyazlı kulüpten süre istedi. Romanya'da tatilini geçiren yıldız futbolcuyla pazarlık masasına oturan Yeşil Beyazlı kulübün personeli başkan Ali Ay'ın direktifiyle hareket etti. Bursaspor Pablo Batalla'nın aldığı ücretin de üstüne çıkarak rakamı 1.5 milyon Euro artı bonuslara çekerken Bacary Sagna'nın istediği rakam 3 milyon Euro'nun altına inmedi. Bu arada Sagna'ya Galatasaray'ın 3.2 milyon Euro'luk teklif sunduğu ortaya çıktı.

GHEZZAL SERVET İSTEDİ

Teknik direktör Paul Le Guen'in de devreye girmesiyle fiyatı aşağı çekmesi beklenen Bacary Sagna'nın Bursaspor'dan düşünmek için süre istediği ve yanıtını pazar günü vereceğini söylediği bildirildi.

Öte yandan Yeşil Beyazlılar'ın yine Le Guen'in isteği üzerine sürpriz bir transfer girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Olimpik Lyon'la sözleşmesi biten Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal'a 2 milyon euro öneren Yeşil Beyazlılar 25 yaşındaki Cezayirli futbolcunun 6 milyon Euro istemesi üzerine transferi başlamadan noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.