Hava Durumu

Badi, yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı

İzmir'in Bornova ilçesinde, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda durdurulan bir aracın içerisinde arama yapan narkotik dedektör köpeği 'Badi', zehir tacirlerine darbe indirerek araçta yüklü miktarda uyuşturucu madde buldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badi, yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, zehir tacirlerine darbe vurmaya devam ediyor. Sokak satıcılarının yakalanması amacıyla kurulan Narkotim ekipleri, bu kapsamda Bornova ilçesinde bir operasyon yaparak, İstanbul yolu üzerindeki uygulama noktasında O. Ç. (25) isimli şahsın idaresindeki aracı durdurdu.

Durdurulan aracın her yeri didik didik arandı. Aramada hassas burun Badi, şeffaf vakumlu poşete konulmuş ve şeffaf jelatinler ile sarılmış vaziyette bin 240 gram kokain, üç ayrı şeffaf poşete konulmuş vaziyette, sarı, yeşil renkli üzerinde ayıcık ve penguen figürleri bulunan 30 bin 5 adet ectacy hap buldu. Ele geçirilen yüklü miktardaki uyuşturucu maddelere el konuldu. Emniyete götürülen O.Ç., tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.