Hava Durumu

Badji: Artık kazanma vakti geldi!

Bursasporlu Stephane Badji, Alanyaspor maçında üç puanı hedeflediklerini ve artık bir lider gibi mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badji: Artık kazanma vakti geldi!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

SEVİYE ATLAMAK ÜZEREYİZ

Bursasporlu Stephane Badji Alanyaspor maçı öncesi gündemdeki konuları değerlendirdi. Galatasaray karşısında üstün olmalarına karşın maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten deneyimli futbolcu, "Seviye atlamak üzere olan bir takımız. Galatasaray maçıyla ilgili büyük üzüntü içindeyiz. Çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Ve maçta her futbolcu gibi biz de hatalar yaptık. Ama ben bu diğer takımlarla aramızda olan farkı kapatıp artık puan sıralamasının üstlerinde yer alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

LİDER GİBİ OYNAMALIYIZ

Alanyaspor karşısında kazanmak zorundu olduklarını dile getiren Badji, "Alanyaspor maçında üç puanı hedefliyoruz. Artık lider gibi oynayıp kendi evimizde olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Ve eğer bu maçı kazanırsak önümüzdeki maçlar için de bizde kazanma isteğini artıracaktır. Ve artık kazanma vakti geldi." dedi. Taraftarların bu maçta desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen tecrübeli krampon, "Taraftarlardan maça gelmelerini ve desteklemelerini rica ediyorum. Çünkü onlara ihtiyacımız olacak." ifadelerini kullandı.

Onlara saygı duyuyorum

Bu sezon yıldızları parlayan takımın iki genç oyuncusu Burak Kapacak ve Ramazan Keskin'le ilgili düşüncelerini de paylaşan Stephane Badji, "Konuştuğum ve aynı zaman da saygı da duyduğum oyuncular. Bence gelecekte Bursaspor gibi bir takımda düzenli olarak oynayabilecek, kendi yerlerini edinebilecek oyuncular. Hoca da onlara güvendi onlara yer veriyor. İyi çalıştıklarını düşünüyorum. Artık onların tek ihtiyacı olan olgunluk ve tecrübe. İleride iyi işler yapabilecek iki oyuncu" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.