Hava Durumu

Badji tam bir profesyonel

Ligde Konyaspor ve Beşiktaş maçlarını sakatlığı nedeniyle kaçıran Stephane Badji takıma dönmek için tedavisini aksatmadı. Milli araya rağmen Bursa'dan ayrılmayan Senegalli futbolcu bugün takıma dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badji tam bir profesyonel

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynanan maç öncesi arka adalesinden sakatlanan ve bu nedenle hem Konyaspor hem de Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Stephane Badji'den sevindirici haber geldi. Sakatlığı nedeniyle Senegal Milli Takımı'ndan davet almasına karşın Bursa'dan ayrılmayan ve tedavisini sürdüren tecrübeli futbolcunun bugün İnegölspor ile oynanacak maçta deneme amacıyla sahaya çıkacağı bildirildi.
n Milli maç nedeniyle lige verilen arayı tamamen tedaviyle geçiren Stephane Badji'nin umulandan çabuk iyileşmesinin Bursa'dan ayrılmayarak kontrollere devam etmesi gösterildi. Oyuncusunun bu davranışı teknik direktör Samet Aybaba'yı da fazlasıyla memnun etti. Aybaba'nın Badji'nin durumu hakkında sağlık ekibinden düzenli bilgi aldığı belirtildi. Senegalli kramponun bugünkü durumuna göre Rize deplasmanında oynayıp oynamayacağı belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.