Hava Durumu

Badu bitmek bilmiyor

Bursaspor heyeti ikinci kez İtalya'da Udinese Kulübü başkanı ile görüştü. Oyuncu ikna edilirken iş kiralama bedeli konusunda tıkanıp kaldı. İtalyan yöneticiler Bursaspor'a bugün olumlu ya da olumsuz yanıt verecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badu bitmek bilmiyor

Bursaspor Ganalı oyuncunun transferi için Udinese ile yine anlaşma sağlayamadı

BONSERVİSİ ÖDEYEMEYİZ

Bursaspor Emmanuel Badu'nun transferi konusunda bonservisini elinde bulunduran Udinese Kulübü'nü ikna etmenin her yolunu deniyor. Daha önce İtalya'da Udinese Başkanı ile bir araya gelen Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay ile menajer Hüseyin Gedik dün sabah saatlerinde yine Çizme'nin yolunu tuttu. Taraftarlar bir kez daha pazarlık mamasına oturdu. Ganalı oyuncuyu bonservisiyle elinden çıkarmak isteyen Udinese Kulübü Bursaspor'a daha önce söylediği 8 milyon Euroluk bonservis rakamını yineledi.

OYUNCUDA SIKINTI YOK

Saatler süren görüşmede Bursaspor heyeti bu rakamı vermelerinin mümkün olmadığını Ganalı oyuncuyu kiralamak istediğini karşı tarafa iletti. Emmanuel Badu ile hem parasal hem de bonuslar konusunda anlaşma sağlayan Bursaspor heyeti kiralama bedeli hususunda dün de Udinese ile el sıkışamadı. Hasan Parlakay ve Hüseyin Gedik ikilisi buğün bir kez daha Udinese Kulübü başkanı ile görüşecek. Diğer kulüplerden gelen teklifleri de değerlendirecek İtalyan yöneticiler Bursaspor'a olumlu ya da olumsuz cevap verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.