Hava Durumu

Badu Bursaspor'da

Uzun pazarlıklar sonuç verdi ve Yeşil Beyazlılar Udinese'de forma giyen Ganalı kramponla kiralık anlaşma sağladı. Bursaspor Badu için İtalyan kulübüne 700 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badu Bursaspor'da

Bursaspor Kulübü uzun süredir peşinde olduğu Emmanuel Badu transferinde mutlu sona ulaştı. Yönetici Hasan Parlakay ve menajer Hüseyin Gedik, italya'da Udinese kulübü yöneticileriyle iki gün süren pazarlıklar sonucunda anlaşma sağladı. 26 yaşındaki Ganalı futbolcuyla daha önce el sıkışan Yeşil Beyazlılar İtalyan ekibini ise dün öğleden sonra ikna edebildi. Sözleşmeye satın alma opsiyonu koyulmazken, Bursaspor Udinese'ye kiralama bedeli olarak 700 bin Euro ödeyecek. Ödemenin iki taksitte yapılacağı öğrenildi.

BUGÜN BURSA'DA OLACAK

Hasan Parlakay ve Hüseyin Gedik'ten oluşan Bursaspor heyeti bugün saat 14.00'te Emmanuel Badu ile birlikte Venedik'ten kalkacak uçakla önce İstanbul'a oradan da Bursa'ya gelecek. Yarın sağlık kontrolünden geçecek Emannuel Badu kameralar önünde sözleşme imzalayacak. Badu'nun bugün sabah saatlerinde de yıllarca formasını giydiği Udinese Kulübü çalışanları ve futbolcularıyla vedalaşacağı bildirildi. Ganalı futbolcu yarın gece Bursa'dan ayrılacak ve eşyalarını toplamak için iki günlüğüne ülkesine gidecek.

Bursaspor'la anlaşan Emmanuel Badu'nun ilk işinin Yeşil Beyazlılar'ın transferi için uğraş verdiği Chicago Fire'da forma giyen David Accam'ı telefonla aramak olduğu öğrenildi. Ganalı futbolcu vatandaşı ve yakın arkadaşı Accam'a 'Ben Bursaspor'la anlaştım artık sıra sende' dediği bildirildi. Bursaspor Accam için kulübüne takas formülünü sunmaya hazırlanıyor. Yeşil Beyazlılar Chicago Fire'a teknik direktör Paul Le Guen'in kadroda düşünmediği Tomas Necid'i takasta kullanmayı önerecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.