Hava Durumu

Badu: "Mahçup etmeyeceğim"

Bursaspor, Emmanuel Badu ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladı. Ganalı futbolcu kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti ve "Hocamız Le Guen'e bana inandığı için teşekkür ediyorum. En iyi şekilde çalışacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badu: "Mahçup etmeyeceğim"

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Bursaspor'un yeni transferi Badu kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyledi

BAŞKANLA BİRLİKTE İMZALADI

Bursaspor uzun uğraşlar sonucunda Udinese'den renklerine bağladığı Emmanuel Badu ile Özlüce Tesisleri'nde 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Önceki gece geç saatlerde Bursa'ya gelen Ganalı futbolcu, sabah önce sağlık kontrolünden geçti. Ardından Özlüce Tesisleri'ne gelen Emmanuel Badu Başkan Ali Ay ve teknik direktör Paul Le Guen'le bir araya geldi. Saatler 14.00'ü gösterdiğinde ise Ganalı krampon Başkan Ali Ay ile birlikte kameralar karşısına geçti ve kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

BATALLA'YI TANIYORUM

İmza töreninde konuşan Emmunuel Badu kendisine güvenenlere teşekkür etti. Udinese'de 7 sezon geçirdiğini anımsatan Badu, "Zor bir transfer oldu benim için. Hocamız Le Guen'e bana inandığı için teşekkür ediyorum. En iyi şekilde çalışacağıma söz veriyorum. Yaklaşık 7-8 senedir Gana Milli Takımı ile oynuyorum. Türk Milli Takımı'na karşı da oynamıştım. Burada çok Ganalı oyuncu var. Gelmeden önce takımımızdan Batalla'yı ve Ekong'u tanıyordum. Ligimize birçok oyuncu kendi kalitesini ve ligin kalitesini yükseltmek için geliyor" şeklinde konuştu.

ÜLKESİNE GİTMİYOR

Bursaspor'un yeni transferi Emmanuel Badu'nun eşyalarını toplamak için ülkesine gideceği açıklanmıştı. Ancak ligin başlamasına az bir süre kaldığı için Ganalı krampon Bursa'dan ayrılmayacak. Badu teknik direktör Paul Le Guen'in forma vermesi halinde bugün Balıkesirspor'la oynanılacak maçta forma giyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.