Hava Durumu

Badu taraftarı yere göğe sığdıramadı

Hem Başakşehir hem de Alanyaspor maçındaki futboluyla büyük beğeni toplayan Emmanuel Badu, Yeşil Beyazlı taraftarların kendilerini ateşlediğini söyledi. Badu bundan sonra atacağı gollerle takımın hedefe ulaşması için katkı koymaya çalışacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Badu taraftarı yere göğe sığdıramadı

Bursaspor'a Udinese'den kiralık olarak gelen ve takıma çabuk adapte olduğunu sergilediği futbolla tüm Türkiye'ye gösteren Emmanuel Badu Alanyaspor maçında takımın en iyilerinin başında geliyordu. Özellikle ilk yarıda orta sahada görev yaptığı süre içinde ofansa ciddi anlamda katkı koyan tecrübeli futbolcu attığı golle de bu sezon Bursaspor'un Süper Lig'deki ilk golünü filelere göndererek kayıtlara geçti. Maçın ardından ilk olarak taraftarlarla ilgili konuşan deneyimli krampon, "Taraftarımız konusunda dürüst olmam gerekirse harikalar ve inanılmazlar. Onlar için galibiyeti almamız çok önemliydi. Bu galibiyeti kesinlikle onlara armağan ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

PABLO'YA TEŞEKKÜR

İkinci yarıda gelen golleri takımın rahatlamasına bağlayan Badu, "İlk yarıya harika başladık. Çok güzel iki gol attık. Fakat ikinci yarıda rahatladık ve rakip takımın golleri geldi. Biz takım olarak ortaya bir karakter koyduk. Maçı bir şekilde kendi lehimize çevirmeyi başardık" diye konuştu. Badu özelliklerini de şu sözlerle açıkladı; "Benim en önemli özelliklerimden biri oyunun iki tarafında da görev almak. Yeri geldiğinde öne çıkıp, atak oyuncularımıza destek vermek, yeri geldiğinde de savunma oyuncularımızın yanında olmak. Pablo'ya golün pası için teşekkür ederim. Umarım hedeflerimize ulaşmak için takımıma hem performansımla hem de attığım gollerle destek olabilirim."

Orta sahada çok çalışan ve hem ofans hem de defansa katkı koyan Mikel Agu Bursaspor için taraftarın ne demek olduğunu bu karşılaşmada anladığını söyledi. Genç oyuncu, "İkinci yarı biraz stres yaptık ve kendimizi zora soktuk. Taraftarlar muhteşemdi. Onlar bize tüm desteklerini verdi. Onlar da bizim gerekirse takım için sahada ölebileceğimizi görmek istiyor. Biz de onların isteklerini yerine getirmeliyiz. Onlar olmazsa biz bir hiçiz. Gördüğüm manzaradan son derece mutluyum. Bana göre taraftarın durumu doğru bir işaretti. Şuanda takımdaki arkadaşlarım çok iyi. Soyunma odasında bile müthiş bir atmosfer var. Her şey çok güzel ve bu da benim çabuk uyum sağlamama yardımcı oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.