Hava Durumu

Bağlarbaşı startı verdi

Turuncu Beyazlıların önceki gün gerçekleştirdiği sezon açılışına Başkan Savaş Albayrak ve Asbaşkan Salih Gümüşsoy'un yanı sıra BASKF Başkanı Osman Kılıç, Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık ile teknik heyet ve sporcular katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2017 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2017 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bağlarbaşı startı verdi

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bağlarbaşıspor'un yeni sezon çalışmaları önceki gün start aldı. Turuncu Beyazlıların kendi tesislerinde gerçekleştirdiği sezon açılışına Başkan Bünyamin Savaş Albayrak 2. Başkan Tekin Bulut ve Asbaşkan Salih Gümüşsoy ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra BASKF Başkanı Osman Kılıç, Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, ASKF Yönetim Kurulu üyesi Cemal Vardar, Futbol İl temsilcisi Mustafa Beşen, BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık ile teknik heyet ve sporcular katıldı.

TEK HEDEF BAŞARI

Düzenlenen organizasyonda barbekü partisi verilirken, yemekten sonra konuşan Bağlarbaşıspor 2. Başkanı Tekin Bulut, "Geçtiğimiz sezon gerçekten hem genç takımlarda hem de A takımda çok başarılı olduk. A takım ile 1. Amatör Küme 4. Grup'ta şampiyon olarak Süper Amatör Küme'ye yükseldik. Genel kadromuzu koruyarak 1-2 takviye yaptık. Zaten genç ve dinamik bir takıma sahibiz. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme'de play-off'u ve tüm alt yaş liglerinde Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hedefliyoruz" dedi.(Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.