Hava Durumu

Bahçeli, "Abdullah Gül aday olacak" iddiasına sert çıktı

"Abdullah Gül aday olacak" iddialarıyla ilgili konuşan MHP Lideri Bahçeli, "'Ben adayım' diye ortaya çıkması izah edilebilecek bir durum değildir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli, "Abdullah Gül aday olacak" iddiasına sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medyanın Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısında bir araya geldi. Bahçeli, " Abdullah Gül'ün 'Ben adayım' diye ortaya çıkması izah edilebilecek bir durum değildir. Sağın, solun dolduruşuna gelmemesinde yarar vardır." açıklamasında bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasının o kısmı:

"İZDAH EDİLECEK BİR DURUM DEĞİL"

Sayın Abdullah Gül Bey, AK Parti içinde özel ve önemli yeri olan bir şahsiyettir. Recep Tayyip Erdoğan ve parti kurucuları ile önemli çalışmaları olmuştur. Cumhurbaşkanı olmuştur. Bugünkü konjonktürde herhangi bir engelleyici yanlışı yaşamamasında fayda var. Adayım diye ortaya çıkması izah edilebilecek bir durum değildir. Sağın solun dolduruşuna gelmemesi lazım.

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK GÜNDEMDE Mİ?

Henüz daha ittifak konusu seçimlerle alakalı olarak. Hayatın bundan sonra her alanında olacaktır anlamı taşımaz. Bunun yanına çok daha değişik şeyler ilave etmenin bugün için manası yoktur. İttifak olur ama ittihata doğru gidecek bir durum söz konusu hiçbir zaman olmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.