Hava Durumu

Bahçeli AK Parti seçmenine seslendi

MHP Lideri Bahçeli'nin gündeminde teröre çözüm süreci vardı. Bahçeli, AK Parti seçmenine seslenerek, ''Milli ve manevi bağlılıklarından şüphe etmediğim AKP'ye oy vermiş kardeşlerim gidişata tepki göstermeli, ses vermeli ve mutlaka gelişmelere söyleyecekleri bir şeyleri olmalıdır'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli AK Parti seçmenine seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

''Türkiye hain tuzaklarla kuşatılmıştır. Ülkemiz kısır bir döngünün içine hapsedilmiş bulunmaktadır. Girişim, dayanışma gibi adlarla bir araya gelerek ihanete çanak tutan mikraklar, akil olarak övünülen akılsız ve vicdansızlar sıra sıra dizilmişlerdir. Başbakan Erdoğan kendi egolarını ve bireysel hedeflerini gerçekleştirmek için her dokunulmaz hakkımızla didişmeye başlamıştır.

Erdoğan'ın eyalet sistemi ile ilgili sözlerini bu çerçevede ele almak lazım. Erdoğan, 2023'de de Başbakan olursa eyalet sistemini önereceğini söylemiştir. Burada aklımıza Eyalet yönetimiyle ilgili İmralı canisi ile ilgili İmralı canisine ve PKK'ya ne söz verdiği akla gelmelidir. Bir umut mu verilmiştir. Başbakan Erdoğan Türkiye'nin eyaletlere bölünerek parçalanmasına yeşil ışık mı yakmıştır? Bu zihniyet çözüm diyerek Türkiye'nin nerelerinden ödün vermeyi göze almıştır? Başbakan Erdoğan Kürdistan'ın kurulması için söz vermiş midir? Başbakan Erdoğan, konuşmalı, milletimize cevap vermelidir. Eyalet sistemi tamamen federal bir yönetimdir.

İmralı canisi ile Başbakan aynı zamanda Türk milletinin gardiyanı olmaya namzet olduklarını her fırsatta kanıtlamışlardır. Başbakan Erdoğan bilmez midir ki, düşündükleri ve söyledikleri suçtur. Bu kafa yapısıyla Türkiye nereye kadar gidecektir? Türk milleti terör himayecisi bir başbakana daha ne kadar tahammül edecektir? Başbakan Türkiye'yi federasyona dönüştürmek için mi oy almıştır? AKP'ye oy vermiş kardeşlerim gidişata 'dur' demelidir. Temel yapılanma ve değerler tamamen ortadan kalkacaktır. Anadolu tesadüfen 'vatan' olmuş bir coğrafyanın adı değildir. Başbakan ve AKP'nin 2 vahim eksikliği tarih bilmemesi ve milleti anlamamalarıdır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.