Hava Durumu

Bahçeli : 'Baraj olursa geçeriz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da konuştu

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli : 'Baraj olursa geçeriz'

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Baraj olursa geçeriz. Gerçek manada baraj endişesi yaşayanlar, Türk düşmanlığının taşeronluğuna soyunan mihraklardır. Aziz milletimizin teveccühü MHP'nin her zaman yanında olmuştur.

Biz siyasi zarureti hatırlattık. Bağımsız adaylarla barajın delinmesinden dolayı kanaatlerimizi paylaştık. Amacını yitirmiş bir uygulamanın, yeniden yorumlanmasını tavsiye ve temenni ettik.

MHP'nin Meclis dışında kalacağını dileyenler, sandığa toslamışlar yine de uslanmamışlardır. Çünkü bunlarda utanma, arlanma yoktur. Çünkü bunlarınki alın derisi değil davul derisidir.

Biz ülke barajı tartışılsın dediğimizde yaygara koparanlar CHP 'baraj olmasın veya yüzde 3'e insin' dediğinde birden bire sessizliğe bürünüyorlar. Ne tuhaftır ki CHP siyasi varlığı ve geleceğiyle ilgili korku mu yaşıyor sorusunu hiç kimse sorma gereği duymuyor.

MHP 'baraj ele alınsın' dediğinde sanki deprem yaşanıyor.

Paravan ve sözde anket firmaları da MHP'yi baraj sorunu yaşayan bir parti sunacak kadar siyasi kundakçılık yapıyorlar.

Bizim gücümüzü öğrenmek isteyenler, aziz milletimizin tertemiz irade ve vicdanına baksınlar. MHP'nin yükselişini görmek isteyenler yürekleri yetiyorsa, cesaretleri varsa gelsinler de Selendi'ye sorsunlar.

'Hayır' bloğunun sözde önderliğine soyunan CHP, PKK'nın siyasi uzantıları ve kıyıda köşede kalmış çürük-çarık siyasi oluşumlardan medet umarak ittifak arayışına başlamıştır. FETÖ de el avuç ovuşturmaktadır. Fare deliğe sığmamış, bir de kuyruğuna kabak bağlamıştır. Sayın Kılıçdaroğlu, tek adamdan yana olanlarla demokrasiden yana olduğunu söylemiştir.

Sözüm ona adalet yürüyüşünde yollara saçtıkları işbirliğini sandıkta nihayete erdirmek için, CHP'si HDP'si iplisi ipsizi yeniden bir araya gelmek için zaman ve zemin arayışındadır. Şayet önümüzdeki siyasi süreçte cepheleşme keskinleşirse, CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alır 16 Nisan'ın rövanşını almak için çalışmalarına hız verirse, MHP buna duyarsız kalmayacaktır. Kaostan beslenenlerin 15 Temmuz'dan bu yana sürdürdüğümüz ilkesel duruşumuzu bozmasına müsaade etmeyeceğiz.

Fitne ve fesat taşıyıcılığı yapanların karşısına çıkacağız, asla taviz vermeyeceğiz. Çizgimizi bozmayacağız. Dedik ki bu durum karşısında partimiz 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan halk oylaması şuurunun gereği olarak Adalet ve Kalkınma Partisi'yle Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemini tesis etmek maksadıyla birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir. Nifaka karşı bir olacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.