Hava Durumu

Bahçeli'den çok sert mesaj Afrin mesajı

Afrin operasyonuyla ilgili konuşan MHP Lideri Bahçeli, "Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den çok sert mesaj Afrin mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, " Afrin'e bir şafak vakti girip, terör koridorunun Akdeniz ile bağlantı yollarını kesmek, teröristlere, Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek helali hakkımızdır. Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir." dedi.

"AFRİN TEMİZLENMELİ, TERÖR KAMPLARI YERLE BİR EDİLMELİDİR"

Hedeflenen Türkiye'yi ablukaya almaktır. Milletçe ne kimseye muhtaç olduk ne de kimseye minnet ettik. Anamızın duası ile geldik, hocanın selası ile de gideriz. Türkiye'ye parmak sallayanları, emrivaki dille Türk milletini dize getirmeyi aklından geçirenleri anasından doğduklarına pişman ederiz. Biz muzaffer bir milletiz. Türk devleti bütün milli güç unsurları ile terörizmi kaynağında imha etmek için harekete geçmelidir. Afrin'e bir şafak vakti girip terör koridorunun yolun kesmek helali hakkımızdır. Afrin temizlenmeli, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir.

Korkak ve kaçak yaşamaktansa kahramansa ölmeyi tercih ederiz. Hükümetin can pahasına yanındayız. Yiğit askerlerimizin duacısıyız. Allah gazamısı mübarek kılsın. İlahi yardımını bizlerden esirgemesin.

"ABD'NİN GÖZETEMİNDE SÖZDE ORDU KURMASI TÜRKİYE'Yİ ATEŞE VERMEKTİR"

İdlib kentinde ateşkesin korunmasını sağlamak için 8 Ekim 2017 itibariyle Türkiye keşif faaliyetine başlamıştır. Rus üslerine yapılan saldırılar netincesinde İdlib ve güneyi karışmış ve yeni bir göç dalgası sınırlarımıza ulaşmıştır. ABD suçlamaları kabul etmemektedir. Peki, drone saldırılarını yapanlar kimlerdir? Ülke olarak amacımızın çatışmaları tamamen önlemek olduğu deklaer edilmiştir, fakat çatışma çıkmıştır. İdlib krize girmiştir. Bu durum karşısında Rusya Savunma Bakanlığı, Türk Dışişleri Bakanlığını atlayarak doğrudan Genelkurmay Başkanlığı'na mektup gönderilmiştir. Rusya'nın Türkiye'yi itham etmesi Astana ruhuna terstir. PKK-PYD'nin ABD'nin gözetiminde sözde ordu kurması Türkiye'yi ateşe vermek demektir. Tehdit aynıysa ayrı düşmenin alemi de yoktur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.