Hava Durumu

Bahçeli'den flaş açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yunanistan Danıştayı'nın darbecilere iltica hakkı kararıyla ilgili olarak "Yunanistan'ın bu tür davranışlarla bir gün 9 Eylül'ü hatırlar hale gelmemesini temenni ederim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den flaş açıklama!

HP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde partililerle bayramlaştı. Bahçeli, bayram tebriklerinin ardından yaptığı açıklamada rahip Brunson nedeniyle ilişkilerin gerildiği ABD'ye "Mesele papaz meselesi değil" sözleriyle tepki gösterdi. Yunanistan'ın darbecilere iltica hakkı tanımasını da eleştiren Bahçeli, 9 Eylül'ü hatırlattı.

Bahçeli, "Bir papaz uğruna Türkiye ile ilişkilerini, dostluk ve müttefiklik anlayışını yok farz edebilecek bir hataya düşen Trump'ın kafasında acaba ne vardır? Bunu iyi anlamalıyız. Bu bir papaz meselesi değildir. Türkiye'ye darbe teşebbüsünün arka planı olan ABD, darbeci yoldaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor." dedi.

9 EYLÜL 1922"

26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz harekâtı sonucu Türk ordusunun Yunan işgali altındaki İzmir'e 9 Eylül 1922'de girmesini belirten tarihtir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.