Hava Durumu

Bahçeli'den ilginç çıkış! Sürprizlerimiz olur bekleyin biraz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerle ilgili disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin "Onun için o aklımda duruyor. Gereği ne zaman gerekiyorsa o zaman yapılacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den ilginç çıkış! Sürprizlerimiz olur bekleyin biraz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, 'Sinan Oğan'la ilgili olarak Yerel Mahkemesinin verdiği itirazı Yargıtay reddetti. Nasıl değerlendiriyorsunuz. Adaylığının önü açılmış olmuyor mu bu durumda?' sorusuna "MHP bu kişiyi ihraç etmiştir. 23'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi Merkez Disiplin Kurulunun bu kararını bozmuştur. Sonra MHP Yargıtay'a başvurmuştur. Yargıtay'ın kararını beklemiştir. 2 Kasım 2015'ten bugüne kadar Yargıtay 18'inci Dairesinde bir karar oluşmamıştır. Eğer 10 Temmuz'a kadar Yargıtay bu kararı verirse üyeliğini tazeleriz. Ondan sonra da tüzük gereği ne yapacaksa yapar. Şimdi durumda bunu gerekiyor. Bizde yanılgı yok ama diğerleri biraz düşünmesi lazım" diye yanıtladı.

"SÜRPRİZLERİM OLUR"

Bahçeli, 'Parti hukukçuları bundan sonra dava açılmayacağını açıklamıştı. Tüzük değişiklikleriyle ilgili Yargıtay'dan bir iptal kararı mı bekleyeceksiniz?' sorusuna "Sürprizlerimiz olur bekleyin biraz" dedi.

"GEREĞİ NE ZAMAN GEREKİYORSA O ZAMAN YAPILACAKTIR"

Bahçeli muhalif adaylar hakkında disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin şöyle dedi: "Tabi medyanın yüksek desteği kongrelerin karambolde yapıldığı şeyde, bir ihraç kararıyla birisini göndersek ertesi gün onu kahraman yaparsınız. Milletin başına bela edersiniz. Onun için o aklımda duruyor. Gereği ne zaman gerekiyorsa o zaman yapılacaktır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.