Hava Durumu

Bahçeli'den İnce'ye çok sert 'apolet' tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin ilk mitingini Sivas'ta yaptı. Bahçeli Millet İttifakı için 'zillet ittifakı' ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den İnce'ye çok sert 'apolet' tepkisi

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''99 yıl evvel Sivas'ta milli mücadelenin yol haritası çizilmişti. Kurucu kahramanlar işgalcilere taviz vermemişlerdi. Tam bağımsızlık dışında ikinci bir seçenek tanımamışlardı. İmkansızlık kol geziyordu. Zorluklar fazla düşman ise faaldi. Vatanımız istilaya uğramıştı. Milletimiz yorgun yoksul umutsuzdu. Hükümet çaresiz atıl dağınık iradesiz ve kararsızdı. Uzun savaş yılları Anadolu'yu kasıp kavurmuştu. Küresel vahşet Türk milletinin sahneden silmek için karanlık oyunlarını sahneye çıkarmıştı. Buna rağmen Türk milleti pes etmedi teslim olmadı.

Türkiye'nin bölünmesi kendilerine 'Millet İttifakı' ismi veren partilerin ortak amacı haline gelmiştir. CHP'nin seçim beyannamesi federasyona yeşil ışıktır. Türk milleti adı millet aslı zillet olan ittifaka asla geçit vermeyecektir. Zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adaylarına bakınız tam bir garabet tam bir felaket.

MUHARREM İNCE'YE ÇOK SERT 'APOLET' TEPKİSİ

Birisi çıkıyor parlamenter sisteme geri döneceğiz diyor diğeri çıkıyor 2. Ordu Komutanı'nın terörle mücadelede üstün başarılara imza atmış saygın bir generalin apoletlerini sökeceğim iddiasında bulunuyor. Allah bunlara fırsat vermesin. Milletimiz eyvallah etmesin. 2. Ordu Komutanı Cumhurbaşkanımızın iftar programına katıldığından dolayı ince ince bozgun siyaseti yapan şahsın Nevşehir'de hedef tahtasına oturuyor. Neymiş Cumhurbaşkanı'nı alkışlamış. Ne yapacaktı? Yuh mu çekecekti? Ültimatom mu verecekti? Muhtıra mı hazırlayacaktı? Cumhurbaşkanı'nı protesto mu edecekti? Düşman mı sevindirecekti? İnceldikçe esneyen esnedikçe kopma noktasına gelen siyasi bezirgana şerefli bir Türk komutanının apoletlerini sökme fikrini kim ya da kimler vermiştir? Bu dil Kandil dilidir. Bu ağız FETÖ ağzıdır. Bu üslup PYD/YPG üslubudur. Köhne fikirler paslanmış çivilere benzer söküp atmak güçtür. CHP'nin icazetli Cumhurbaşkanı adayı sökmeye çok merak duyuyorsa gitsin köhnemiş kangrene dönüşmüş fikirlerini söksün. Bu yetmiyorsa gevşeyen akıl vidalarını söksün. Bu da olmuyorsa kararmış kalbini kapanan vicdanını söksün fırlatıp atsın. 2. Ordu Komutanı'nın hedef yapılması boşuna değildir. Çünkü CHP'de Afrin başarısının karın ağrısı vardır. Zeytin Dalı Harekatı'nın acısı egemendir.

CHP Genel Başkanı'nın Afrin'e girilmesinin çağrısını ayaklar altına alan ve teröristleri saklandıkları delik ve tünellerde imha eden inanmış ve kahraman evlatlarımızın komutasını yapan kişi 2. Ordu'nun başındaki değerli generalimizdir. Bu komutanımızın (Korgeneral İsmail Metin Temel) apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. İnce işçilikle apolet sökmenin hevesine kapılan edep ve terbiye yoksunu siyasi duruşa Sivas Yozgat Adıyaman Tokat kısaca büyük milletimiz haddini bildirecek karardadır kökünü kurutacak güçtedir.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.