Hava Durumu

Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli, Manisa mitinginde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den önemli açıklamalar

"Cumhuriyetin kuruluş felsefesiyle adımlarımızı hızlandırdık. Türkiye düşmanlarına direndik. Milli bekamız için hesapsız, kitapsız, pazarlıksız bir ittifak kurduk. Bu ittifaka tarih ve milletin şahitliğinde Cumhur İttifakı dedik. Vakti geldiğinde, sandığa gittiğinizde Cumhur İttifakı'nı seçecek misiniz? Cumhur İttifakı'na destek verecek misiniz?

İsimleri beş harften oluşan çete var ya milletin başına püsküllü beladır. Yanlarına HDP'yi almışlar karanlığa doğru yola çıkmışlardır. Türk milletini uçuruma çekmek isteyen bu zillettir. CHP'ye oy veren kardeşlerim zillete müstahak değildir.

Ezanı ıslıklayan namertlerle, CHP'ye ve İP'e oy veren kardeşlerimin ne işi vardır? İmralı canisinin heykelini dikmekten bahseden bölücülerle, CHP'ye ve İP'e oy veren kardeşlerimin nasıl bir ortak paydası olabilir?

Kılıçdaroğlu, YPG'ye zeytin dalı uzatmasından utanmıyor. Bizim milliyetçiliğimize gafilce dil uzatıyor. Milliyetçiliği bilmiyor çünkü milliyetçi değil. Kılıçdaroğlu ve kimliksiz ortağı İP, bizim milliyetçiliğimizi batının milliyetçiliğiyle karıştırıyor. Bizim milliyetçiliğimiz paylaşma ve bölüşme esaslıdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.