Hava Durumu

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e ağır sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ' Erdoğan'ı parkasız Deniz Gezmiş'e benzetiyorum' diyen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e çok sert tepki geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e ağır sözler

MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları söyledi: "Bir soru üzerine yorum yaparken bazı hatalar ve yanlışlar içeresinde sürüklendiğini söylüyorum. Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasın. Türkiye Cumhurbaşkanı'na parkasız Deniz Gezmiş ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanı'na yakışır ne de Cumhurbaşkanlığı'na yapılan yalakalığa yakışır. Türkiye Cumhurbaşkanı bir dönemin dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Kendisini Türk milletinden özür dilemeye davet ediyorum."

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Habertürk'te açıklamalarda bulunan Dilmen, İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu belirterek şöyle konuşmuştu: "Belki kafa yapacaklar. Ben Tayyip Erdoğan beye baktığım zaman parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum, demokrat sol görüşlü bir insan olduğunu görüyorum. Deniz Gezmiş, Filistin'e gitmiş. Amerika'yla savaşıyor Deniz Gezmiş. Deniz Gezmiş de 'kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor. Bakın NATO'da iki kişiden düşman olarak bahsedildi, bir ulu önder, büyük Atatürk'ten bir de Recep Tayyip Erdoğan'dan."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.