Hava Durumu

Bahçeli'den Zarrab yorumu

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'de devam eden ve Reza Zarrab'ın tanık olarak ifade verdiği davayla ilgili olarak, "ABD'de kurulan yanlı mahkemede Türkiye yargılanmaktadır. Buna sessiz kalmayacağız. Karanlık bir şahıs kinli itiraflarıyla Türkiye'yi meşgul etmektedir. Sanığı tanık yapan, jürisi alık, sarsak hukuk sistemi hışmımıza uğrayacaktır. Biz demiyoruz ki şarlatan yargılanmasın. Suç nerede işlendiyse orada yargılanmalı. Orası da Türkiye Cumhuriyetidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den Zarrab yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerinin satır başları şöyle:

Kadına şiddet otomatiğe bağlamıştır. Şiddet iyice kontrolden çıkmıştır. Gözü dönmüş manyaklar kadınları katletmektedir. 2016 'da 338 kadın şiddette can vermiştir. Bu yılın ilk on ayında 337 kadın cinayete kurban gitmiştir. Eğer kadına şiddet artıyorsa medeni olmaktan medeniyet seviyesinin yükselişinden nasıl bahsedeceğiz? Masum bir kadına el kaldırmak elbette barbarlıktır. Kadınların katline ne zamana kadar seyirci kalınacaktır. Kadına şiddeti bitirmeden gelişemeyiz, adam gibi adam olamayız.

ABD'nin YPG ile olan bağ ve bağlantısı bütün itirazlarımıza rağmen sürmektedir. Teröristler palazlanmaktadır. Güney sınırımız boyunca yuvalanan ihanet, mevzi kazanmaktadır. Astana süreci ve Soçi ruhu ortada dururken Rusya Deyri Zor'da YPG ile poz vermektedir. PKK Almanya'da bir üniversitede etkinlik düzenleyecek kadar müsamaha görmektedir.

ZARRAB'IN TANIK OLDUĞU DAVA

ABD'de kurulan yanlı mahkemede Türkiye yargılanmaktadır. Buna sessiz kalmayacağız. Karanlık bir şahıs kinli itiraflarıyla Türkiye'yi meşgul etmektedir. Sanığı tanık yapan, jürisi alık, sarsak hukuk sistemi hışmımıza uğrayacaktır. Biz demiyoruz ki şarlatan yargılanmasın. Suç nerede işlendiyse orada yargılanmalı. Orası da Türkiye Cumhuriyetidir. FETÖ'cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.