Hava Durumu

Bahçeli, Sinan Oğan'a yapılan saldırı için ilk kez konuştu

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Oğan'a yapılan saldırı için ilk kez konuştu. Bahçeli, "Bunu neresini değerlendireyim. Bir kişi kürsüyü yıkıyor kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz" dedi. Bahçeli, referandum için şunları söyledi: "Bazı kokuşmuşlar diyor ki 16 Nisan'dan sonra MHP bitecek. Bre densizler bunları size kim öğretiyor. Bu, utanmalarını kaybetmiş zübüdükzadelerin canı böyle istiyor gönüllerinden bu geçiyor. MHP fani bedenlere değil ilelebet yaşayacak Türklüğün ana ve atar damarıdır."

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli, Sinan Oğan'a yapılan saldırı için ilk kez konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"PKK ile peşmergenin çatışması, çıkar çatışması değilse, tiyatrodur. 16 Nisan'da Türklüğü bekası için evet diyeceğiz.

Türkiye bölgenin ağırlık noktasıdır. Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır. Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır. Geçen haftadan bu yana Almanya, Hollanda ve Avusturya'dan hazımsızlığın daniskası olan Türkiye aleyhtarı kararlar gelmektedir.

Referandum hakkında oradaki vatandaşlarımızı bilgilendirmeden Almanya neden ürkmüştür. İfade özgürlüğüne gem vurmanın esas gayesi nedir? Yoksa Almaya hayır cephesinde yerini almıştır da bizim mi haberimiz olmamıştır. Almanya PKK ile yatıp FETÖ le kalkmaktadır. Almanya'nın yolu yol değildir. Avrupa duy sesimizi. Türk hükümeti yalnız değildir. Almanya başbakanı gerilimi artıracak eylem ve adımlardan kaçınmalıdır.

FIRAT KALKANI HAREKATI

Fırat Kalkanı harekatının yeni hedefinin Menbiç olduğu bilinmektedir. ABD'nin tüm uyarılara rağmen teröristleri silahlandırması tam bir kovboy aymazlığıdır. Esad rejimi ve PYD'li teröristler arasında bazı anlaşmaların sağlandığına dair işaretler vardır. Suriye'de atılması gereken her adımın her zamankinden daha dikkatli atılması zorunludur. Bir zamanlar gündem de olan BOP acaba yeniden ısıtılıp gündeme mi getirilmektedir? Türkiye için Fırat Kalkanı harekatı beka konusudur. Asla tavizi geri dönüşü yoktur.

"BRE DENSİZLER BUNLARI SİZE KİM ÖĞRETİYOR"

Bazı kokuşmuşlar diyor ki 16 Nisan'dan sonra MHP bitecek. Bre densizler bunları size kim öğretiyor. Bu, utanmalarını kaybetmiş zübüdükzadelerin canı böyle istiyor gönüllerinden bu geçiyor. MHP fani bedenlere değil ilelebet yaşayacak Türklüğün ana ve atar damarıdır. Bizde çok şükür ne sancak iner ne de damar biter.

"MHP'YE ÖMÜR BİÇMELERİ FISTIR"

Bunlar nereye giderse gitsinler her zaman musibetin çıbanbaşı olacaklardır. Bir daha ayağa kalkmamaları mukadderdir. MHP'ye ömür biçmeleri fıstır...

'Evet' diyeceğiz korkakların saltanat hesabını bozacağız. Evet sözdür yemindir vazgeçilmeyecektir. Evet sözde Kürdistan paçavrasına çıtını çıkartmayan yüz karası CHP'ye derstir. Evet bölücü Kandil çetesinin iflas ve hezimetidir.

8 MART AÇIKLAMASI

Toplumsal benliğimiz ne yazık ki kışkırtılmış erkeklikle bastırılmış kadınlık arasında kalmıştır. Eğer kadına şiddet varsa medenilik ya yok, ya da tartışmalıdır. Kadın cinayetlere maruz kalıyorsa, ilkel dürtüler, toplumsal huzuru iliklerine kadar sömürüyor demektir.

Devlet Bahçeli grup toplantısındaki konuşmasının ardından gazetecilerin sorularına şu cevapları verdi:

İHRAÇ EDİLECEK MHP'LİLER HAKKINDA SON DURUM NEDİR?

Süreç tamamlanmak üzere. Zannederim savunma haklarını kullanmak için verilen süre beklenmektedir.

GENELKURMAY BAŞKANLARININ ANTALYA'DAKİ GÖRÜŞMELERİ İÇİN NE DİYECEKSİNİZ?

O kadar derinliğimiz yok bizim. Ne görüştüler bilemeyiz.

KILIÇDAROĞLU'NUN "EVET ÇIKTIĞINDA DA BAŞBAKANLIK DEVAM EDECEK" GAFI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

9 Ocak'tan itibaren geçe süre içinde zannediyorum olayları çok yakinen takip etmediği anlaşılmaktadır. Değerli danışmanları var bu konuyu görüşmeleri gerekiyor

SİNAN OĞAN'A SALDIRIYI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Bunu neresini değerlendireyim. Bir kişi kürsüyü yıkıyor kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.