Hava Durumu

BAIA işbirliklerini güçlendiriyor

5'inci yıldızı alma yolunda hızla ilerleyen Sönmez Holding iştiraklerinden Baia Bursa Hotel, iş dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile olan bağlarını güçlendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BAIA işbirliklerini güçlendiriyor

AYRICALIKLI HİZMET

Sivil toplum kuruluşları ile güçlü bağlar kuran Baia Bursa Hotel, Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Özçobanlar'ın koordinatörlüğünde Memur Sendikaları Konfederasyonu ile protokol imzaladı. Baia Bursa Hotel Genel Müdürü Burak Özgün ile Eğitim Bir- Sen 1 No'lu Şube Başkanı Numan Şeker arasında imzalanan 1 yıllık protokol kapsamında sendika misafirleri otelde ağırlanacak yine sendikanın toplantı ve davetleri Baia Bursa Hotel'in ayrıcalıklı hizmetleri ile düzenlenecek. Memur-Sen üyelerine de ayrıcalık tanıyan protokolle; sendika üyeleri ve aileleri otelin kahvaltı ve konaklama hizmetinden en kaliteli düzeyde yararlanabilecek.

DEVAMI GELECEK

Kısa süre önce Balkantürksİad ile yine işbirliği protokolüne oturan Baia Bursa Hotel Genel Müdürü Burak Özgün, nitelikli hizmette Baia farkının tüm Bursa'da hissedileceğini söyleyerek, "İş dünyasının yanı sıra eğitim camiamızı da ağırlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Memur-Sen, ülkemizde ciddi bir sivil toplum kuruluşudur. Bizler de Baia olarak, onlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. İşbirliklerimizin devamı gelecektir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.