Hava Durumu

Bakan Akdağ: Avrupa'da 'evet' oyları patlayacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Bakan Akdağ, Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına iniş izni vermemesine ilişkin, "15 Temmuz'da bu millet tanklara siper olmuş bir millet. Bir bakanı konuşturmazsanız kendinize yaparsınız. Bu tavır Avrupa'da 'evet' oylarını patlatacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2017 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2017 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Akdağ: Avrupa'da 'evet' oyları patlayacak

İçişleri eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın eşlik ettiği Bakan Akdağ'ı, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Bursa Hakimiyet ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı.

Daha sonra Sağlık Bakanı, AS TV Haber Müdürü Erdal Çatalkaya'nın sunduğu Ana Haber Bülteni'nin konuğu oldu.

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına iniş izni vermemesini değerlendiren Akdağ, "Bize demokrasi dersi vermeye çalışan bazı Avrupalı ülkelerin demokrasiyi ne kadar özümsediklerini görüyoruz. Hayret etmemek mümkün değil. Avrupa bu yanlıştan dönecektir. Avrupa'dan zaman zaman sağduyulu sesler de yükseliyor. Bu yanlıştan döneceklerine inanıyorum ama tarih bunu bir utanç olarak yazacaktır. Bunları yapmakla Türk halkını 'evet' demekten caydıracaklarını mı sanıyorlar? Biz öyle bir millet değiliz. Bu milletin üstüne giderseniz cevabını verir. 15 Temmuz'da bu millet tanklara siper olmuş bir millet. Bir bakanı konuşturmazsanız kendinize yaparsınız. Bu tavır Avrupa'da 'evet' oylarını patlatacaktır. İnanıyorum ki sağduyu galip gelecektir. Gün geçtikçe de kararsız kitle evete dönecektir. Özellikle ana muhalefetin HDP ile birlikte FETÖ korosu da onlara katılıyor, oluşturmaya çalıştırdıkları yanlış algıdan milletimizi çıkaracağız" dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZLERİ GELİYOR

Bakan Akdağ, boşalacak olan Çekirge, Zübeyde ve Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi binalarının da sağlıklı yaşam merkezi olarak değerlendirileceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"O mekanları aile hekimlerine hizmet eden röntgeni, fizyoterapisi, sürekli hastaları takip edecek yetişmiş sağlık personeli olan yerler haline dönüştüreceğiz. Tabii ki hepsinin yerine yeni binalar yapılacak. Şehir eğer başka bir talepte bulunmazsa, oraları sağlıklı yaşam merkezine dönüştüreceğiz. Bursa'daki şehir hastanemizi de 2019 yılında hizmete alacağız. Ana muhalefet sağda solda marjinal gruplarla bir araya gelerek şehir hastanelerini eleştiriyor. Bunu hep birlikte alkışlamalıyız. 80 milyon vatandaşımız şehir hastanelerinden hizmet alacak." (Fatmagül EREL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.