Hava Durumu

Bakan Ala, Bursa'daki talihsiz Elif'in ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde babasının kullandığı otomobilin tarlaya uçması sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Elif Binici'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Ala, Bursa'daki talihsiz Elif'in ailesine ziyaret
Alınan bilgiye göre, Gemlik'te oturan Binici ailesinin fertleri büyük anneleri 71 yşındaki Fatma Binici'yi Erzurum'a uğurlamak için Yenişehir Havalimanı'na çıktı. Miktad Binici idaresindeki 16 HM 864 plakalı otomobil Burcun köyü yakınlarında tarlaya uçtu. Kazada ağır yaralanan Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü'nden yeni mezun olan 22 yaşındaki Elif Binici kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Baba Miktad Binici ve araçtaki annesi Fatma Binici ile oğlu Ahmet (10) ise hafif yaralandı. Ak Parti Gençlik Kolları'nda da görev yapan Elif Binici'nin vefat haberi, hem ailesini hem arkadaşlarını yasa boğdu.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Bursa'da olan İçişleri Bakanı Efkan Ala da, Erzurumlu ailenin Gemlik'teki evine giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu. Beraberinde Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Gemlik'e gelen Bakan Ala, acılı baba Mikdat Binici ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Bakan Ala, burada bir süre aile ile sohbet ederek, okunan Kur-an'ı Kerimi dinledi.
Genç kızın cenazesi bu gün öğle namazını müteakip Altuntaş camiinden kılınacak namazın ardından ilçe mezarlığında defnedilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.