Hava Durumu

Bakan Ala'dan sahur buluşması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, partisinin teşkilat mensupları ile sahur programında bir araya geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Ala'dan sahur buluşması
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa programını teşkilat mensupları ile gerçekleştirdiği sahur programı ile sonlandırdı. Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’ün yanı sıra AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de katıldı.

Bakan Ala, “Partimizle özdeşleşen şiarlardan olan kardeşliğimizin en güzel örneklerinden birini de bugün burada veriyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde birbirimize sarılmanın, bir olmanın en çok gerek duyulduğu günlerden geçiyoruz. Bir yandan Türkiye’yi hizmetlerimizle partimizin önüne koyduğu büyük hedeflere doğru adeta koştururken, bir yandan da ülkemizde ve İslam Coğrafyası’nda kardeşliğimizi bölmek için çabalayan, cana kıyan şer odaklarına şahit oluyor, mücadele veriyoruz. Allah’ın izni, devletimizin ve hükümetimizin kararlı duruşuyla İnşallah bu mücadelemiz zaferle sonlanacak ve bu şer odaklarının kökleri kazınacaktır" dedi.

Türk milletinin tarihi boyunca pek çok oyunu bozduğunu belirten Ala, "Bu fitnenin de sonu gelecektir. Bize düşen omuz omuza mücadelemizi sürdürmektir. İnşallah el birliği ile ülkemizde huzuru yeniden tahsis edeceğiz ve hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam ederek Türkiye’yi dünyada hak ettiği konuma getireceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.