Hava Durumu

Bakan Çelik oğlunu evlendirdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in nikahı devletin zirvesini buluşturdu. Genç çiftlerin şahitliklerini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 çocuk önerisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Çelik oğlunu evlendirdi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in avukat oğlu Enes Çelik ile Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu dün akşam Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi’nde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, kabine üyeleri, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, çok sayıda milletvekili, siyaset, iş ve ekonomi dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

\"\"

NİKÂHI GÖKÇEK KIYDI

Çelik ile Büyükhatipoğlu’nun nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, şahitliklerini de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çiftleri tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Bir olur garip olur, rakip olur, üç olur denkli olur, dört olur bereket olur, beşincisi Allah kerim diyeceğiz.” dedi.

\"\"

Bursa'dan çok sayıda ismin katıldığı nikah töreninde hazır bulunan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Çelik ve Büyükhatipoğlu ailelerinin mutluluklarını paylaştı. 



\"\"
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar mutlu anlara tanıklık etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.