Hava Durumu

Bakan Kılıç söz verdi.. Bursa'ya 60 milyon liralık yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret eden Gürsu, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Yenişehir ve İznik belediye başkanları, ilçelerinde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili taleplerini iletti. Bakan Kılıç, projelerin hayata geçirilmesi için gerekenleri yapma sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Kılıç söz verdi.. Bursa'ya 60 milyon liralık yatırım
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay ile görüştü.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracılığıyla yapılan ziyarette AK Parti Bursa milletvekilleri Önder Matlı ve İsmail Aydın’da da hazır bulundu. Ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan ilçelerindeki devam planlanan bakanlık yatırımlarıyla ilgili son durumları hakkında bilgi alan başkanlar, söz konusu yatırımların ilçelerine kazandırılmasını istedi.

Başkanları tek tek dinleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa için bakanlık tarafından yapılması istenen projelerin toplam maliyetinin yaklaşık 60 milyon lira civarında olduğunu söyledi. Bir süre önce Bursa’ya gittiğini ve bazı projelerin yapılması planlanan alanları da incelediğini belirten Kılıç, “Maksadımız yatırımları projelendirmek ve hızla hayata geçirmektir” dedi.

Bakanlığın 2015 yatırım bütçesini hazırlıklarının devam ettiğini de vurgulayan Bakanı Kılıç, söz konusu projelerin tamamının 2015 yatırım planına alınacağı müjdesini verdi. Bakan Kılıç, “Biz gençlerimizin kaliteli vakit geçirecekleri çok sayıda tesis yaptık. Bundan sonra da yatırımlarımız aynı hızla devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Şahin de toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, AK parti iktidarında gençlerle ilgili projelere büyük önem verildiğinin altını çizdi. Vekil Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Bursa için hedefledikleri projeleri hayata geçirmek konusunda kararlı bir tutum sergilediğini belirterek, “Çok verimli bir toplantı yaptık. Sayın bakanımız başkanlarımıza aracılığıyla Bursa’ya çok güzel müjdeler verdi. Projelerin hayata geçmesi için bizde gereken hassasiyeti göstereceğiz. Sayın Bakanımıza verdiği müjdeli haberler için teşekkür ettik” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.