Hava Durumu

Bakan Kılıç'tan Bursaspor eski yöneticisine sert sözler

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçen sezon Bursaspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren taraftarı karakoldan alan dönemin yöneticisi Hakan Dinçtürk hakkında, "Yaptığını kahramanlık gibi ortaya koydu, bu olmaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Kılıç'tan Bursaspor eski yöneticisine sert sözler

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kılıç, geçen sezon Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada Yeşil Beyazlı taraftarın sahaya girmesine ve sonrasında dönemin yöneticisi Hakan Dinçtürk'ün yaptıkları ile ilgili konuştu. Kılıç, olayların önlenmesi için sert tedbirler alacaklarının altını çizerek, "Geçen sezon sahaya giren bir kişiyi yönetici gitti karakoldan aldı. Bunu da kahramanlık gibi koydu ortaya, bu olmaz. O kişi şu anda yönetimde değil, bildiğim kadarıyla istifa etmek zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

STADA GELMESİNLER

Kılıç, şöyle devam etti: "Demek ki bazı sert değişiklikler yapmamız gerekecek hiç kusura bakmasınlar. Bu adamlarla ilgili işlemlerin yapılması lazım. Bunlar taraftar falan değil. Stada gelmesinler, bunlar vandal. Devlet olarak 300 milyon lira harcayacağım o stadı yapacağım, bu adam da gelecek orada onu kıracak, dökecek. Kusura bakma yok öyle bir şey." Akif Çağatay Kılıç, Arda Turan krizi ile alakalı ise, "Arda, bu şekilde bir şey yapmasa daha iyiydi. Arda'nın milli duygularından hiçbir şüphe duymuyorum. Keşke bunları mahremiyet içinde halletselerdi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.