Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu'ndan İnegöl'de esnaf ziyaretleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 12 tane üst düzey yöneticisi, bakan yardımcısı, müsteşarı her cuma illere gönderdiğini belirterek, kendilerinden emekli, engelli, gazi ve askeri ücretlinin evine çat kapı ziyaret yapmalarını istediğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Müezzinoğlu'ndan İnegöl'de esnaf ziyaretleri

Müezzinoğlu, ilçe merkezindeki Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Bir simit fırınında mola veren Müezzinoğlu, burada vatandaşlarla birlikte simit yedi.

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünü ziyaret edip vatandaşlara "geçmiş olsun" dileği bulunan Müezzinoğlu, AK Parti İlçe Binasında da partili gençler de bir süre sohbet etti.

Daha sonra İnegöl Rumeli Derneğini ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, "çat kapı" ziyaretleri sevdiğini söyledi.

"Eskiden beri bunu yapıyorum da bizim bakanlıktaki arkadaşlara bunu öğretmeye çalışıyorum." diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"İşte 12 tane üst düzey yöneticimiz, bakan yardımcısı, müsteşarı her cuma illere gönderiyoruz. Diyorum ki, hepiniz 3 tane 'çat kapı' ziyaretler yapacaksınız. Bir emekli evine, bir engelli evine, bir gazi evine, bir de askeri ücretli evine çat kapı. Yarım saat önce haber verelim, evde bulamayız, bilmem ne bir sürü... Ya kardeşim birini bulamazsan öbürünü bulacaksın. Öbürünü bulamazsan diğerini bulacaksın. Ama haber verdiğin zaman hazırlık yapıyor, protokol oluyor. Ondan sonra telaş oluyor. Hiç bir işe de yaramıyor."

Dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekilen Müezzinoğlu, daha sonra Bursa'ya hareket etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.