Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu, sigara paketine el koydu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki tarım fuarında stant açan Tevfik Yalçınkaya'nın sigara içtiğini görünce müdahale etti. Sigara paketine el koyan Bakan Müezzinoğlu, Yalçınkaya'nın eşini arayarak, Yalçınkaya'nın sigarayı bıraktırdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Müezzinoğlu, sigara paketine el koydu

Bursa'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, Karacabey ilçesindeki tarım fuarını ziyaret etti. Stantları gezdiği sırada tarım aksesuarları standı açan Tevfik Yalçınkaya'nın sigara içtiğini gören Müezzinoğlu, müdahale etti. Yalçınkaya'ya kendi el yazısı ile 'bugün itibariyle sigarayı bıraktım' şeklinde yazı yazdıran Müezzinoğlu, daha sonra Yalçınkaya'nın eşini aradı. Müezzinoğlu, "Şerife hanım ben Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu. Şuanda eşinin yanındayım. Siz eşinize defalarca sigarayı bırakın demişsiniz. Eşiniz Tevfik bey burada sigarayı bıraktım diye bana söz verdi. Çocuklara ve torunlarına da kötü örnek olmasın. Bana yazdığı yazının fotoğrafını çekip size gönderiyoruz. Bundan sonra bana ve size verdiği sözü tutacak. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Yalçınkaya'nın da eşi Şerife Yalçınkaya da telefonda Müezzinoğlu'na teşekkür etti. 60 yaşındaki Tevfik Yalçınkaya'da 17 yaşından beri içtiği sigarayı bir daha içmeyeceğini belirtti.

Karacabey'deki ziyaretini tamamlayan Müezzinoğlu, daha sonra Mustafakemalpaşa'da bir araya geldiği gençlerin yeni anayasayla ilgili sorularını cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.