Hava Durumu

Bakan müjdeyi verdi: İki ilimizde doğal gaz keşfedildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğal gaz keşfedildi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2019 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan müjdeyi verdi: İki ilimizde doğal gaz keşfedildi!

TRT Haber Özel Yayını'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, müjdeli bir haber verdi. Bakan Dönmez, İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğal gaz keşfedildiğini söyledi.

Bakan Dönmez konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Trakya'da birkaç yıldır süren çalışmalardan sonra küçük doğal gaz keşfimiz var. İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğal gaz keşfedildi. Pazartesi günü sahayı inceleyeceğiz. Oradan detayları vereceğiz."

"MALİYET DÜŞÜŞLERİ OLURSA YANTISITILACAK"

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında indirim olup olmayacağına ilişkin konuşan Dönmez, "Bugünden bir şey söylemek zor. Şundan vatandaşlarımız emin olsun maliyetlerdeki iyileştirmeler, azalmalar anında faturalara yansıtılacak. Yılbaşında petrol ve kur fiyatlarındaki düşüşlere paralel maliyet düşüşleri yaşandığından dolayı elektrik ve doğal gazda indirim yapılmış oldu. İlerleyen dönemlerde de maliyet düşüşleri olursa fiyatlara yansıyacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.