Hava Durumu

Bakan Şimşek'in tenis keyfi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bursa'da sabah namazından sonra tenis maçı yaptı. 2 saat boyunca ter döken Bakan Şimşek, İstanbul'a dönerken bir otomobil bayisinin konuğu olup çay içti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2013 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2013 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Şimşek'in tenis keyfi

Ak Parti İl Başkanlığı'nın siyaset akademisi dersi için Bursa'ya gelen Bakan Mehmet Şimşek, gece geç saatlere kadar ziyaretler yaptı. Eşi Esra Şimşek, Ak Parti Bursa Milletvekili Tülin Kara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile ders sonrası bir muhallebiciye giden Bakan Şimşek sütlü kadayıfın tadına baktı.

Bakan Şimşek bu sabah ise mesaiye çok erken başladı. Sabah namazını cemaatle kılan Bakan Şimşek daha sonra DSİ tesislerinde 2 saat boyunca tenis oynadı.

Çağrı Dalgalı isimli gence daha önce söz verdiği için tenis müsabakası yapan Bakan Şimşek, Dalgalı'yı rövanş için Ankara'ya davet etti.

Bu sabah İstanbul'a hareketi öncesi kendisini davet eden bir otomobil bayisinde sıcak çay içen Bakan Şimşek, Topçular Eskihisar arasındaki arabalı feribotta martıların fotoğrafını çekti, geminin kaptanı ile bir süre sohbet etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.