Hava Durumu

Bakan Soylu'dan Bursa'da şehit olan polise ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha şehit oldu. Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2020 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Soylu'dan Bursa'da şehit olan polise ilişkin açıklama

Bakan Soylu, Bursa'da meydana gelen kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada şehit olan polis ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

"MUTLU MUSUNUZ?"

Bakan Soylu, "Bursa'da bir kavgayı ayırmak için çaba sarf eden bir polisimiz daha Şehit oldu. En başarılı dönemini geçiren polisimizi bir haftadır hedef gösterenler, mutlu musunuz? Zihniyeti çürümüşlere rağmen kamu güvenliği, kamu düzeni sağlanmaya devam edilecektir. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki silahlı kavgaya müdahale ettiği sırada vurularak şehit olan polis memuru Erman Özcan için taziye mesajı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, Aktaş, Bursa Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Özcan'ın, Yıldırım İlçesi Hacivat Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale ettiği sırada vurularak şehit olduğunu anımsattı.

Aktaş'ın, "Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadesini kullandığı paylaşımda, şehit polis memuru Özcan'ın fotoğrafı da yer aldı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN BAŞSAĞLI MESAJI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da şehit polisle ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Aktaş, mesajında "Yıldırım'da iki grubun kavgasına müdahale eden Polis Memuru Kardeşlerimizden Erman Özcan'ın olay esnasında vurularak şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Bursa'daki silahlı çatışmada 1 polis şehit oldu! HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.