Hava Durumu

Bakan Soylu'dan flaş sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik güçlerimiz çok ciddi bir çalışma yaptılar. Şimdi yine sözde lider, kırmızı listeden bir teröristi etkisiz hale getirdiler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Soylu'dan flaş sözler

Gümüşhane Valisi kırmızı listede öldürülen teröristle ilgili yaptığı açıklamada Karadeniz'de terör örgütü PKK'nın varlığına son verdiklerini değerlendirdiklerini belirterek, "Bu başarılı operasyonlar İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu neticesinde başarıya ulaşmıştır. Kendilerine desteklerinden ötürü minnettarız." dedi.

AK Parti Fatih İlçe Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Bakan Soylu, bayramın birinci günü Güneydoğu Anadolu'daki programlarından bahsederek, "Şırnak, Cizre, Kato ve Güneydoğu'nun birçok noktasında olmaya çalıştık. Kahramanlarımızla birlikte olduk. Binlerce metrede ülkemizin huzuru için yıllar önce PKK'nın kendi alanı olarak bilinen noktalarda ay yıldızlı bayrağımızın nazlı nazlı dalgalandığı noktalarda birlikte olduk. Hepsinin size selamları var" diye konuştu.

TUNCELİ HATTINDAN KARADENİZ'E SIZMA PLANI

Terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusu Türk Tarık lakaplı teröristin öldürülmesini de değinen Soylu "Uzun zamandır Karadeniz'de de terörle mücadele ediyoruz. Tunceli hattından Karadeniz'e sızma suretiyle oranın da huzurunu etkilemek istiyorlar. Ama sabır selamettir. Orada güvenlik güçlerimiz, jandarmamız, istihbarı organlarımız ciddi çalışmalar yaptılar. Kısa süre önce oranın sözde bir liderini almışlardı. Şimdi kırmızı listede, orada insanlarımızın canını yakabilmek için oralarda bulunan bir teröristi daha etkisiz hale getirdiler. Bu ülkemizin ortaya koyduğu kararlılığın en önemli emaresidir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.