Hava Durumu

Bakan Soylu'dan o büyükelçilere sert tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’ye yönelik operasyonun ardındanyapılan ilk TBMM Grup Toplantısı’na katılan büyükelçileri sert sözlerle eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 06:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Soylu'dan o büyükelçilere sert tepki
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’ye yönelik operasyonun ardından yapılan ilk TBMM Grup Toplantısı’na katılan büyükelçileri sert sözlerle eleştirdi. Trabzon ve Rize’deki programlar için Başbakan Binali Yıldırım ile Trabzon’a giden Bakan Soylu, Atatürk Meydanı’nda halka hitap etti. Soylu, hain saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’e rahmet diledikten sonra, acı haberi alan babasının sözlerini hatırlatıp şöyle konuştu: “Şehidin babası, vakar insan, güzel insan, öyle bir söz ortaya koydu ki: ‘Vatan sağ olsun, ben de ölmeye hazırım.’ Bu, Türkiye’nin başına çorap örmeye çalışanların anlayamayacağı bir cümledir.

HDP’nin sıralarına oturup da orada büyükelçi sıfatıyla terör örgütüne destek verenlerin anlayamayacağı, onların hesap edemeyeceği bir cümledir. Şu çok net ve açıktır, kuvvetli ve cesur bir Başbakan’ımız var. ‘Taarruz var, terör örgütünün kökünü kazıyana kadar mücadele edeceğiz’ diyor. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatı açıktır. Büyükelçilere bir tavsiyemiz var, yakında Kandil’in tepesine çöktüğümüzde gidip oraya da sahip çıksınlar yürekleri yetiyorsa.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.