Hava Durumu

Bakan Yılmaz, Bursa'da teleskopla yıldızları izledi

Bursa'da bir özel okulun açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, uyduya bağlanan teleskopla ayı ve yıldızları izledi. 

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 05:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 05:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Yılmaz, Bursa'da teleskopla yıldızları izledi
Bursa'nın Mudanya ilçesi Bademli Mahallesindeki bir özel okulun açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı konuşmada, "Darbeyi yapanlar da bu eğitim sisteminden ama onlara karşı koyan onlardan çok daha fazla insan vardı. Diğerlerinin elinde silah vardı, bu insanların elinde silahları bile yoktu ama imanı, inancı ve memleket kadar büyük yüreği vardı. Dolayısıyla bu insanların olduğu ülkede 'Değerler eğitimi verilmiyor' demek insafsızlık olur. Bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece 79 milyon kardeş olacağız, birbirlerimizin kusurlarını görmeyeceğiz. Aksine kusurları örteceğiz, güzellikleri ve iyilikleri öne çıkaracağız" dedi.

Açılış konuşmasının ardından okulu ve sınıfları gezen Bakan Yılmaz, çatı katındaki dev teleskopla yıldızları izledi. 22 inç merceğe sahip uyduya bağlanan teleskopla yıldızlara ve aya bakan Yılmaz, "Baktım ama bir şey göremedim" dedi.

Kendisinden sonra teleskoba çıkan Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya seslenen İsmet Yılmaz, "Efkan Abi bir şey göremezsen ben neden göremiyorum diye şaşırma çünkü bende göremedim" diyerek espri yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.