Hava Durumu

Bakanlardan Bursa çıkarması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün AS TV'de yayınlanacak Yerel Bakış'ta gündemi değerlendirecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 05:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakanlardan Bursa çıkarması
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün saat 20.30'da AS TV'de canlı yayınlanacak Yerel Bakış'ta gündemi değerlendirecek. Bakan Eroğlu, yarın da Uludağ Milli Parklar Sarıalan Hizmet Binası ve Osmangazi Belediyesi'nin Taşkonak Tesisleri'nin açılışını yapacak. Dönüşüm projesi kapsamındaki otelcilerle toplantı yapacak olan Eroğlu, 1.Oteller Bölgesi dönüşüm projesi kapsamında 6 nolu tesisin temel atma törenine de katılacak. Saat 14.00'te Merinos AKKM'de DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılışı ile orman köylülerine sertifika dağıtım törenlerinde de hazır bulunacak Eroğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı,  Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bursa Valiliği'ni ziyaret edecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da bu akşam saat 19.30'da Merinos AKKM'de AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın Siyaset Akademisi'ne konuk olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da yarın Bursa da olması bekleniyor. 

Öte yandan eski başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da bir dizi  programa katılmak üzere 2 gün Bursa'da olacak. Davutoğlu, yarın Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA’nın, Beyazıt Paşa Medresesi’ndeki Bursa Temsilciliği’ni açacak. Uludağ Üniversitesi öğrencilerine konferans verecek ve Birlik Vakfı’nın buluşmasına katılacak. Cumartesi akşamı saat 18.00’de de TÜGVA İznik Akademi’de ders verecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.