Hava Durumu

Bakkal takımı saklıyor

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Göztepe maçından sonra uyguladığı antrenmanları kapatma sistemini devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2019 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2019 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakkal takımı saklıyor

Yeşil Beyazlılar Süper Lig'in son haftasında Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün de basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Göztepe maçının hemen sonrasında başlayan uygulama bugün de devam edecek. Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmede futbolcular bugün de kapalı kapılar ardında çalışmalarını sürdürecek. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın oyuncularının bu kritik maç öncesinde dış faktörlerden etkilenmemesi adına böyle bir uygulamaya gittiği belirtildi. Mesut Bakkal ayrıca Malatyaspor maçı öncesi basın toplantısı da düzenlemeyecek.

BU KURTARIŞ GÜME GİTTİ

Bursaspor'un içinde bulunduğu kötü durum bazı oyuncuların sergiledikleri performansları da gölgede bıraktı. Sezon başından bu yana Muhammed Şengezer'le büyük bir rekabetin içine giren Okan Kocuk, son olarak Göztepe karşısında Deniz Kadah'ın kullandığı penaltıyı kurtararak önemli bir başarıya imza attı. 21 maçta forma giyen Okan Kocuk, kalesinde 22 gol gördü. Genç eldiven 7 maçta kalesini gole kapattı. Okan Kocuk bu haftaki Göztepe maçında kurtardığı penaltının yanı sıra daha önce de Trabzonsporlu Sosa ve Başakşehirli Adebayor'un penaltılarına geçit vermemişti.

MALATYA'DA YALNIZ KALMAYACAKLAR

Bursaspor'un Süper Lig'deki kaderini belirleyecek Malatyaspor maçında Yeşil Beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayacak. Bursasporlu taraftarlar dün 5 TL karşılığında satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösterdi. Yeşil Beyazlı renklere görül verenlerin birçoğu Malatya'ya uçakla gitmek istediğinden havayolu şirketlerinin seferlerine büyük rağbet oldu. Birçok taraftar uçak bileti bulamadığından Malatya'ya yakın şehirlere ulaşmaya çalıştığı yönünde sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Taraftarların büyük bir bölümü de karşılaşma öncesi Bursa'dan karayoluyla Malatya'ya hareket edecek ve yaklaşık bin kilometrelik yolu kat edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.