Hava Durumu

Baklava kralına milyonluk şantaj

Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp Nadir Güllü’den şantajla iki milyon TL isteyen İzmirli ev hanımı Seher T. 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Baklava kralına milyonluk şantaj
Ünlü tatlıcı Güllüoğlu'nun Beyoğlu Karaköy'deki mağazasına geçen yıl ocak ayında gelen Seher T. (51) kendini eski istihbaratçı "Irmak Berkman" diye tanıtıp firma sahibi Nadir Güllü ile görüştü.

Daha önce İçişleri Bakanlığı'nda 6 kişilik bir ekiple takipler yaptığını ileri süren sözde istihbaratçı, Nadir Güllü'ye eşi Fatma Nuray Güllü'nün kendisini aldattığını ve bununla ilgili ellerinde belge ve görüntüler olduğunu söyledi.

Sözde istihbaratçı kadın, bu bilgilere de kendilerini tutan İzmirli bir işadamının eşi ve sevgilisini takip ettikleri sırada tesadüfen ulaştıklarını aktardı.

Güllü'ye eşinin bir araca bindiği sırada çekilen üç adet fotoğrafını gösteren Berkman, ellerinde başka fotoğraflar olduğunu ve oğlunun yaklaşan düğünü öncesi bu fotoğrafların medyaya sızabileceği imasında bulunarak iki milyon TL istedi.

Hatta Nadir Güllü'ye "Görüntüleri eşine karşı açacağın boşanma davasında delil diye kullanıp tazminattan kurtulursun" diye akıl bile verdi.

Taraflar 50 bin lirada anlaştı. Karşılığında zarf içinde yedi fotoğraf daha alındı. Parayı alan Irmak Berkman (Seher T.) Nadir Güllü'yü birkaç kez daha arayınca eşi Fatma Nuray Güllü durumdan haber oldu ve sonraki görüşmelerde ses kaydı aldı.

Güllü ailesi, ellerindeki ses kayıtlarıyla polise şikâyette bulundu. Mahkeme, 30 Mayıs'ta gözaltına alınan Seher T.'yi bir yıl hapse mahkûm etti. İyi hal indirimi uygulamayan mahkeme bu cezayı 10 aya indirdi. Hapis cezası da 9 bin 120 TL adli para cezasına çevrildi.(sabah)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.