Hava Durumu

BAL'da sezon finali

Bölgesel Amatör Lig'de yarışan Zaferspor ve Kestel Belediyespor orta sıralarda yer alıp ligde kalmayı başarırken, İnegöl Kurtuluş ve Nilüfer Erdemlispor Süper Amatör Küme'ye düştü.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BAL'da sezon finali

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

HEDEFLER YARIM KALDI
2017-2018 Bölgesel Amatör Lig sezonu dün oynanan son hafta karşılaşmalarıyla sona erdi. 11. Grup'ta mücadele eden 4 Bursa temsilcisi için ise büyük hedeflerle başlayan sezon adeta hayal kırıklıklarıyla sona erdi. BAL'da yarışan 4 Bursa ekibi içerisinde sezon başında büyük hedeflerle yola çıkan ve maliyet olarak ciddi transferlere imza atıp hedefini profesyonel lig olarak belirleyen Zaferspor, sezon ortasında yaşadığı teknik direktör ve oyuncu sıkıntıları sebebiyle 26 hafta boyunca sadece 32 puan toplayabildi ve 9. sırada sezonu noktaladı. Sezona kötü başlayan ancak ligin ikinci yarısında peş peşe aldığı galibiyetlerle toparlanan Kestel Belediyespor da 10. sırada sezonu bitirip önümüzdeki yıl da BAL'da mücadele etme hakkı elde etti.

BAŞARIYA ULAŞAMADILAR
Bölgesel Amatör Lig'e statü gereği veda eden 2 Bursa temsilcisi ise Nilüfer Erdemlispor ve İnegöl Kurtuluşspor oldu. Sezona iddialı giren ekiplerden olan ve zirve mücadelesi yapması beklenen İnegöl Kurtuluşspor, özellikle deplasman maçlarında gösterdiği başarısız sonuçlarının ardından 14 takımdan oluşan ligi 12. sırada bitirdi ve Süper Amatör Küme'ye düştü. Bir alt lige düşen bir diğer temsilcimiz ise Nilüfer Erdemlispor oldu. Lige çok kötü başlayan ve oynadığı ilk 8 maçından puan alma başarısı gösteremeyen Mavi Beyazlılar, ligdeki ilk iç saha galibiyetini ise ancak 22. haftada elde edebildi. Bu kötü grafiğin ardından Erdemlispor, belki de sezon başında itibaren gösterdiği performansla küme düşme yarışında rakiplerine oranla daha zayıf kalan ve bir alt lige düşmesi sürpriz olmayan temsilcimiz oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.