Hava Durumu

"Balayında birbirimizden çok sıkıldık"

Ünlü model Ebru Şancı, katıldığı magazin programında balayında eşi Alpaslan Öztürk ile birbirlerinden çok sıkıldıklarını ve balayını vıcık vıcık bulunduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Balayında birbirimizden çok sıkıldık"

İkiz bebek annesi Ebru Şancı, bugün Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla gerçekleşen 2. Sayfa programına konuk oldu. Alişan ve Buse Varol'un balayı haberlerini gören Şancı, balayında eşiyle birbirlerinden çok sıkıldıklarını söyledi.

"MALDİVLER'DE KAHVALTIDA ISTAKOZ GETİRDİLER"

İşte 2015 yılında Alpaslan Öztürk'le evlenen Ebru Şancı'nın balayında yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Biz balayında Maldivler'e gittik, birbirimizden çok sıkıldık. Ye, iç, yat bu ne! Bir de aç kaldım adam tabağa ıstakoz koymuş getirmiş sabah kahvaltısında. Ben onun nasıl yendiğini bile bilmiyorum. 'Git menemen' getir dedim. 'Burada yok, sahilde olduğumuz için hep deniz ürünleri var' dedi.

"BALAYI VICIK VICIK"

Kocama da kahvaltıda şampanya getirmiş, yanına da koymuş iki bin TL'lik faturayı. Bir kere zaten benim kocam alkol kullanmıyor. Yani kısacası biz çok sıkıldık, balayı ne vıcık vıcık. Beş günün sonunda kaçtık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.