Hava Durumu

Balcıoğlu yeniden TEPAL başkanı

Avrupa Paletçiler Birliği (EPAL) Türkiye Ulusal Komitesi'nin (TEPAL) olağanüstü genel kurulunda Muzaffer Balcıoğlu yeniden başkan seçildi. Genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile İstanbul'da toplantı yapan Muzaffer Balcıoğlu, yeni dönem hedeflerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balcıoğlu yeniden TEPAL başkanı

TEPAL yönetim kurulu üyeleri Mustafa Türker ve Caner Turunç'un ev sahipliğinde yapılan toplantıda, Türkiye'deki ekonomik şartlar göz önüne alınarak 2017 yılı aidatları yüzde 50 oranında düşürüldü. Toplantıda, EPAL paletleri standart dışı üretenlerin yoğun şekilde denetleneceği ve üretim standartlarına uymayanlara yaptırım uygulanması yönünde görüş birliğine varıldı.

TEPAL Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, bazı üyelerin talebi üzerine kısa süre önce olağanüstü genel kurul yapıldığını belirterek, "Genel kurul sonrasında aramıza yeni arkadaşlarımızı da alarak güçlü bir ekip kurduk. Genel kurula katılarak bize destek veren iş yoğunlu nedeniyle aramızda bulunamayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel kurul geride kaldı, şimdi çalışma vaktidir" dedi.

TEPAL yönetimi olarak yeni dönemde çalışma grupları oluşturacaklarını söyleyen Muzaffer Balcıoğlu, "Bu dernek hepimizin ortak çalışma alanıdır. Derneğimizin daha etkin çalışması için projesi olan tüm üyelerimiz birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Doğru projeleri destekleyeceğiz, çalışma ortamı sunacağız, derneğimiz hep birlikte daha ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

EPAL paletler ve EPAL Çelik Kasaların (Gitter Box) üretenlerce kurulan TEPAL'in yeni dönemde daha etkin çalışacağına vurgu yaptı. Haksız rekabetin önlenmesi için, EPAL yönetimi ile görüşerek ölçü standartlarına uymayan üreticilere ceza uygulanması ve denetimlerin sıklaştırılması talebinde bulunacaklarına vurgu yapan Muzaffer Balcıoğlu, "EPAL palet ve çelik kasalar dünyanın en güvenilen ürün taşıma sistemleri arasında gösteriliyor. Yarım asrı geçen tecrübe ile dünyanın birçok ülkesinde bulunan üreticilerce imal edilen EPAL ürünlerinin standartlarının korunması konusunda gerek EPAL yönetimi gerekse Türkiye Ulusal Komitesi olarak gereken hassasiyeti gösteriyoruz. EPAL'in marka tescilini geçtiğimiz Aralık ayında Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylandı. Bu sebeple standartlar konusunda daha sıkı bir denetim süreci başlatıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.