Hava Durumu

Balık tutmak isterken...

Kahramanmaraş’ta iki arkadaşıyla birlikte baraj gölünde balık avlamak isteyen bir kişi, suya düşen oltasını çıkarmak isterken boğularak hayatını kaybetti. 

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balık tutmak isterken...
Olay, Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Bulanık Mahallesinde yer alan Ayvalı Barajında meydana geldi. Suriye uyruklu Hasan Bakkura (25) ile isimleri öğrenilemeyen iki arkadaşını da yanına alarak baraj gölüne balık avlamaya gitti. Uzun süre geçmesine rağmen balık avlayamayan Hasan Bakkura, şansını baraj gölünün karşısına geçerek denemek istedi. Orada da balık avlayamayan Hasan Bakkura arkadaşlarının yanına gelmek istediği anda suya oltasını düşürdü. Oltasını almak için suya dalan Hasan Bakkura gözden kayboldu. Hasan Bakkura’nın sudan çıkmaması üzerine arkadaşı durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ve Kahramanmaraş İtfaiye dalgıç ekipleri, baraj gölünde arama çalışmalarına başladı.

Dalgıç ekipleri 15 dakika içerisinde Hasan Bakkura’nın cansız bedeni 30 metre açıkta, 20 metre derinlikte buldu.
Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan Bakkura’nın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.