Hava Durumu

Balıkesirspor Baltok'ta istifa şoku

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'ta Başkan Mustafa Bahçeci ve yönetim kurulunun birçok ismi istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balıkesirspor Baltok'ta istifa şoku

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'ta Başkan Mustafa Bahçeci ve yönetim kurulunun birçok ismi istifa ederek, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı. Olağanüstü Kongre, 31 Mayıs saat 16:00'da Karesi AVM'de yapılacak.

Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Balıkesispor Baltok'un 9 Mayıs'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul'unda aday çıkmadığı için yasa gereği görevine devam eden Mustafa Bahçeci yönetiminin büyük çoğunluğu Olağanüstü Genel Kurul Kararı alarak, istifa etti. Sürecin sonuna kadar ise Kemal Büyükakın başkanlık görevini yönetecek.

Konuyla ilgili olarak Balıkesirspor Baltok tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Mustafa Bahçeci 9 Mayıs'taki kongrede kulübe talip çıkmaması nedeniyle görevi sürdürdüklerini belirtirken istifa kararı alarak tekrar kongre kararı aldıklarını açıkladı.

Balıkesirspor Baltok Başkanı Mustafa Bahçeci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yönetim kurulu olarak 9 Mayıs'ta kongre kararı almıştık. Yapılan kongrede yaptığım konuşmada kulübe devraldığım tarihten bugüne kadar kulüpte yaşadığımız sıkıntıları ayrıntılı olarak paylaşmıştım. O gün Balıkesirspor yönetimine talip çıkmadı. Biz kongre öncesi Büyükşehir Belediye başkanımızın eline rahatlatalım kendi istediği kişiyi başkanlığa getirsin diye toplu olarak istifa kararı almıştık. Malum Balıkesir'de belediye başkanları göreve başlayınca Balıkesirspor gibi birkaç yerde başkanları belirliyorlar. Onlar bırakın gidin demeden biz nezaketen bir sıkıntı yaşanmasın diye öyle bir karar almıştık. O günde kimse çıkmadı. Divan kurulu da mevcut yönetimin devam etmesine karar verdi. Balıkesirspor Balıkesir'in en büyük markasıdır dedik, çok değerli dedik hayallerimiz vardı dedik ama geldiğimiz süreç bir kongre oluyor kongrede talip yok. Biz yönetim kurulu olarak tekrar olağanüstü kongre kararı aldık hepimizde istifa ettik. Şu anda istifa etmiş bulunuyoruz. Ancak Nuno meselesi var onun transfer döneminden önce çözülmesi lazım. Şimdi istifa edip görevi tamamen bırakırsak bankayla olan süreçlerde sorun yaşanabilir. Bu süreç tamamlanana kadar toplu istifa kararı almamıza rağmen yarıdan bir fazlası göreve devam edecekler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.