Hava Durumu

Balkonda seks faciayla son buldu

Gençlerin partisi faciayla sonuçlandı. 6.'ıncı katın balkonunda sevişen genç çift bir anda dengesini kaybedince balkondan düşen 2 genç öldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balkonda seks faciayla son buldu

Facia Londra'nın ünlü kolejlerinden birine kabul edilen öğrencilerin katıldığı bir kutlama partisinde yaşandı. Mirror'un haberine göre, Londra'da nehir kenarındaki apartman dairesinin altıncı katında balkonda sevişirken düşen 19 ve 18 yaşındaki 2 genç öldü.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 19 yaşındaki Anastasia Tutik ve 18 yaşındaki erkek arkadaşı Miguel, 6. katın balkonunda sevişiorlardı.O anda dengelerini kaybeden genç çift 19 metreden aşağıya düştü.

Gençlerin cansız bedenlerini bahçede bulan apartman sakini Samson Oguntayo, "Evde parti veriyorlardı. Meksikalı Miguel ve kız arkadaşı Anastasia balkonda sevişiyordu. Yanlarına arkadaşları geliyordu, sonra yalnız kalan çift yüksekliği hiç önemsemeden tehlikeli hareketler yapıyordu. İkisi de bir anda aşağı düştü. Sadece çığlık atabildik" dedi.Polis araştırıyor ama trajik bir kaza olduğuna inanıyorum dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.